Alle updates
Updates

Muziek en sport gaan hand in hand bij Gouden Pijl

EMMEN – De Gouden Pijl van Emmen brengt op zondag 31 juli de Nederlandse wielertop naar Drenthe. Maar wie het centrum van Emmen op deze dag bezoekt, wacht nog veel veer vermaak. Er zijn rond het parcours drie muziekpleinen ingericht met artiesten als René Kars en Mooi Wark,. Muziek en sport gaan hand in hand op deze dag, zodat zoveel de Gouden Pijl als vanouds een volksfeest voor Zuid-Oost Drenthe zal zijn.
Naast het wielercriterium met wereldtoppers als Mathieu van der Poel, Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen is het groot feest in het centrum van Emmen. De horeca is er namelijk in geslaagd om drie muziekpleinen te realiseren waardoor iedereen aan zijn trekken gaat komen. Op het Marktplein zijn Radio Continue en Radio NL aanwezig. Mooi Wark gaat ongetwijfeld voor een spetterend optreden zorgen. De line-up bestaat naast Mooi Wark uit Henk Wijngaard, Robert van Hemert, Raymon Hermans, Henk Damen, Havenzangers, Rene Karts, Danny Froger, Erik van Klinken, Chris de Roo, Frank Verkooien en Cindy.
Op het Hemaplein zorgen Coverband “Explosief” DJ Evander en Cover/Showband “Straight on Stage” voor de muzikale invulling. Op het Raadhuisplein is een bomvol programma ingepland. Vanaf 17 uur zijn daar optredens van La Fuente, Limbo Soundsystem, Adin Dino, Heff-Free, Joep Verhaar, Reza Skills, Michael Fortera, MC Jooz en anderen voorzien. Het belooft daarmee een prachtig feest in het centrum van Emmen te worden.