Pers

Ieder jaar krijgt de organisatie van de Gouden Pijl veel aanvragen van mediavertegenwoordigers om te kunnen werken bij het afgeschermde parcoursgedeelte van start en finish. Ons uitgangspunt is dat we graag beelden van ons evenement in allerlei media terugzien, want goede publiciteit is ook voor ons onmisbaar. Aan het grote aantal aanvragen zit echter een beperking, waardoor we als organisatie de keuze hebben gemaakt om niet onbeperkt perskaarten te verstrekken.

De perskaart van de Gouden Pijl geeft toegang tot het besloten deel van het parcours rond start en finish. Voor het overige deel van het parcours is geen perskaart nodig; dit is vrij toegankelijk voor iedereen, behalve het Peter van Dijk VIP dorp die enkel toegankelijk is voor sponsoren.

 

Aanvragen en verstrekken perskaarten

We onderscheid tussen mediavertegenwoordigers die beroepsmatig bezig zijn en amateurfotografen. Beroepsjournalisten en -fotografen kunnen na aanvragen accreditatie en op vertoon van hun perskaart op de dag van de Gouden Pijl een perskaart krijgen die toegang geeft tot het gebied rond start en finish. Voor amateurfotografen die fotograferen voor diverse sport- en nieuwswebsites is een beperkt aantal perskaarten beschikbaar.

Aanvragen van een perskaart kan via een e-mail naar: info@goudenpijl.nl. Over alle aanvragen beslist het bestuur van Stichting de Nieuwe Pijl. Na toezegging door het bestuur is de perskaart op de dag zelf af te halen bij het VIP-dorp. U krijgt hierover per e-mail bericht.

 

Perscontact

Edwin Gels voorziet vanuit het bestuur de pers van het laatste nieuws over de Gouden Pijl. Heeft u een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact op via info@goudenpijl.nl

 

Logo en beeldmerk

Het logo van de Gouden Pijl uitsluitend te gebruiken na goedkeuring en afstemming met het bestuur van de Gouden Pijl. Logo kan op verzoek worden toegestuurd in diverse (druk)formaten.