Alle updates
Updates

Gouden Pijl naar 2021

Gouden Pijl rijdt volgend jaar weer door Emmen

Wielrennen is misschien wel de sport waar de grillen der natuur het meest voelbaar zijn en vrijwel altijd getrotseerd worden. Die grillen duren soms lang, maar nooit eeuwig. De organisatie van de Gouden Pijl kijkt vooruit en heeft het vizier gericht op de Gouden Pijl 2021. De datum zal afhangen van de data van de Tour de France die op haar beurt afhankelijk is van de data van de Olympische Spelen. Daarover zal de komende tijd meer duidelijkheid worden verkregen. Het bestuur dankt iedereen voor het geduld en het volhouden.

In het najaar verwacht de organisatie van het jaarlijkse Emmer wieler- en amusementsevenement haar relaties en sponsoren te verwelkomen tijdens een speciaal daarvoor bestemde gelegenheid. De horecabedrijven en de wielerploegen hebben het nu niet gemakkelijk, maar ook zijn het zware tijden voor sommige sponsoren. De Gouden Pijl wenst die bedrijven veel sterkte toe en de kracht om er sterker uit te komen. De organisatie hoopt alle sponsoren van de laatste paar jaren in 2021 weer te verwelkomen.