Alle updates
Updates

Nieuw bestuurslid gezocht!

Stichting de Nieuwe Pijl is de organisator van het jaarlijkse Gouden Pijl Festival in Emmen. Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie en zet dit jaarlijkse evenement neer met een hele groep vrijwilligers, i.s.m. de Emmense Horeca en diverse partners.

Wij zoeken: Nieuw bestuurslid Commerciële zaken & Sponsoring

Het bestuurslid zal deel uitmaken van het bestuur, bestaande uit 6 andere personen. Naast de specifieke taken die hieronder staan aangegeven is elk bestuurslid integraal verantwoordelijk voor het beleid, de uitvoering en de vertegenwoordiging naar buiten.

Functieprofiel

Het bestuurslid;

  • Heeft de mogelijkheid een eigen sponsorcommissie (vrijwilligers) samen te stellen.
  • Is vanuit het bestuur verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het commerciële- en sponsorbeleid voor de korte en (middel)lange termijn.
  • Is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren en behoudt bestaande.
  • Is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren en bouwt bestaande initiatieven daarvoor verder uit.
  • Is samen met de medebestuurders aanspreekpunt voor de Gouden Pijl in het algemeen en gesprekspartner voor horeca, overheden, partners en vrijwilligers.
  • Behartigt binnen de stichting mede de belangen van de sponsors.
  • Verzorgt samen met bestuurslid Marketing & Communicatie de PR-activiteiten voor sponsoren en partners.
  • Is tijdens Festival de Gouden Pijl beschikbaar voor een coördinerende rol richting vrijwilligers en partners.

Voor de functie is het belangrijk een bestaand netwerk te hebben en bij voorkeur commercieel sterk onderlegd te zijn. Betrokkenheid bij de fietssport is een pré. Verder zijn een open houding, bereidheid tot samenwerking en nauwgezetheid belangrijke voorwaarden voor deze functie.

Bij vragen kun je contact opnemen met Roelie Lubbers-Hilbrands (voorzitter), tel: 06-53303499 of roelie@goudenpijl.nl. Reageren op deze vacature kan per e-mail naar info@goudenpijl.nl

Lees er meer over in deze bijlage