Nederlands kampioen wielrennen Groenewegen rijdt de Gouden Pijl


04 augustus 2016

Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. Groenewegen werd dit jaar Nederlands kampioen wielrennen op de weg bij de mannen en rijdt voor Team LottoNL-Jumbo. Groenewegen staat te boek als een groot sprinttalent en is bovendien een echte allrounder.

Eerder werd al bekend dat Bauke Mollema (Team Trek-Segafredo), André Greipel (Team Lotto Soudal), Bert-Jan Lindeman (Team LottoNL-Jumbo) en schaatser Kjeld Nuis op dinsdag 9 augustus de Gouden Pijl in Emmen rijden. Andere renners die zijn gecontracteerd zijn Albert Timmer (Team Giant-Alpecin), Martijn Keizer (Team Lotto NL-Jumbo) en Emmenaren Gert-Jan Bosman en Elmar Reinders.

De Gouden Pijl wordt dit jaar voor de 39e keer georganiseerd en is bij deelnemers, sponsoren en het publiek welbekend en zeer gewaardeerd. Een aansprekend rennersveld zorgt er voor dat er veel publiek op de been is. De wielrenners razen voorbij over een kronkelend parcours door het centrum van Emmen. In het centrum is bovendien meer te doen. Je kan je er de hele dag vermaken; struinen over de Vlindermarkt of genieten van het muziekaanbod op diverse podia. De winkels zijn overigens gewoon open, dus tussentijds shoppen in Emmen Centrum kan ook.

Vergeet de Gouden Pijl niet te volgen op social media!