Maak kans op een wintersport


04 augustus 2016

Iedereen die dinsdag 9 augustus een programmaboekje van de Gouden Pijl koopt maakt kans op een compleet verzorgde wintersport in het Oostenrijkse Zillertal.

 

De Gouden Pijl geeft speciaal op de dag van het evenement een programmaboekje uit. Daarin staat allerlei informatie omtrent het evenement. Zo vind je in het boekje het parcours, de starttijden van de wielerkoersen en zeker niet onbelangrijk; de deelnemende renners. Dit jaar bevat het programmaboekje ook een lotnummer waarmee je mee dingt naar verschillende prijzen. Behalve een wintersportvakantie kun je een stoere Rabobank Citybike winnen en een diner voor twee bij Wereldrestaurant PUUR.

De programmaboekjes worden dinsdag 9 augustus op verschillende punten in het centrum van Emmen aangeboden en kosten € 2,-. Je kan een boekje bemachtigen tot kort na de start van de profkoers om 19.30 uur. De trekking van winnende lotnummers vindt plaats rond 21.00 uur en wordt direct bekend gemaakt via de website en (sociale) media.

Dus koop een programmaboekje en bewaar deze goed! Wie weet win jij een droomvakantie voor 7 dagen voor 2 volwassenen in een 4 sterren hotel, inclusief skipas, of één van de andere mooie prijzen!

Voor het organiseren van de verloting is aan St. De Nieuwe Pijl vergunning verleend door de burgemeester en wethouders der gemeente Emmen, geregistreerd onder nummer 46107-2016. De opbrengsten komen ten goede van het evenement De Gouden Pijl. Er zijn 5000 deelnemingsbewijzen (loten in de vorm van een programmaboekje) in omloop tegen een inleg van € 2,- per stuk.

Vergeet de Gouden Pijl niet te volgen op social media!