Duitse profrenners naar de Gouden Pijl in Emmen


02 augustus 2016

Greipel en Sieberg gecontracteerd

De organisatie van de Gouden Pijl is er in geslaagd twee Duitse profrenners te contracteren. André Greipel en Marcel Sieberg komen dinsdag 9 augustus naar Emmen.

André Greipel rijdt voor het Belgische team Lotto Soudal en werd dit jaar voor de derde keer in vier jaar Duits kampioen op de weg. In de Ronde van Frankrijk won hij voor het tweede jaar op rij de slotetappe op de Champs-Élysées door Peter Sagan en Alexander Kristoff voor te blijven. Greipel neemt zijn ploeggenoot Marcel Sieberg mee. Sieberg is voormalig winnaar van de Ronde van Drenthe en staat zijn land- en ploeggenoot bij in de sprints.

De Gouden Pijl wordt dit jaar voor de 39e keer georganiseerd en is bij deelnemers, sponsoren en het publiek welbekend en zeer gewaardeerd. Een aansprekend rennersveld zorgt er voor dat er veel publiek op de been is. De wielrenners razen voorbij over een kronkelend parcours door het centrum van Emmen. In het centrum is bovendien meer te doen. Je kan je er de hele dag vermaken; struinen over de Vlindermarkt of genieten van het muziekaanbod op diverse podia. De winkels zijn overigens gewoon open, dus tussentijds shoppen in Emmen Centrum kan ook.

Vergeet de Gouden Pijl niet te volgen op social media!