Netwerk

Het was Peter Putten, destijds hoofd Sportredactie van de Drents Groningse Pers, die in 1976 De Gouden Pijl oprichtte.

 

Sindsdien is het een in Drenthe ondenkbaar sportevenement. Sport en feest gaan hier hand in hand. Renners én bezoekers hebben hier de tijd van hun leven. Ondernemers vinden elkaar en vrijwilligers zetten zich vol overgave in. Iedere keer weer. De Gouden Pijl schept een band.

 

De Gouden Pijl biedt aan ondernemers al jaren prachtige netwerkevenementen. Heerlijk dineren en borrelen en ondertussen interessante gesprekken voeren. Het VIP dorp rondom de start/finish is al jaren dé zakelijke ontmoetingsplek van de zomer. Als De Gouden Pijl willen wij de band met onze sponsoren behouden. En niet alleen dat. Wij willen een band tussen de sponsoren onderling smeden en mogelijk maken.

 

Daarom introduceren wij met veel enthousiasme ‘De Gouden Pijl Netwerk’. Een netwerk dat gedurende het hele jaar actief is. Voor de prijs van een geweldige avond. Met vier bijeenkomsten per jaar plus De Gouden Pijl, ben je gedurende het hele jaar voorzien van unieke netwerkmomenten. Voor nog geen € 75 per maand kun je met twee personen lid worden. De investering bedraagt €495,- per jaar voor het eerste lid. Het tweede, en dus daaropvolgend lid, vraagt een investering van € 395,- per jaar.

 

Meer informatie en aanmelden kan via: info@goudenpijl.nl