Nieuws

Groots vertier in het centrum van Emmen dankzij sponsoren
Dinsdag 11 augustus is Joop Zoetemelk te gast bij de Gouden Pijl in Emmen. Iets wat niet mogelijk zou zijn geweest zonder de inspanning en bijdrage van de vele sponsoren die de Gouden Pijl kent.
Lees meer...
Beste Nederlandse wielrenner van de Tour rijdt de Gouden…
Naast Bauke Mollema en Wout Poels komt ook Robert Gesink op dinsdag 11 augustus naar Emmen. Robert Gesink reed dit jaar een uitstekende Tour de France en eindigde als zesde. Naast Gesink komen ook...
Lees meer...
Reclamekaravaan Gouden Pijl trekt weer door de regio
Een rijke traditie hoort bij de reclamekaravaan van de Rabobank Gouden Pijl. Sinds jaar en dag trekt een bonte stoet voertuigen op de dag van de Gouden Pijl door de regio. Je kunt er niet omheen, je moet ze zien en je zult ze horen.
Lees meer...
Mollema en Poels rijden Gouden Pijl
Eerste namen Emmens wielercriterium bekend: Bauke Mollema en Wout Poels rijden op 11 augustus de Gouden Pijl in Emmen. Zij zijn daarmee de eerste profrenners die bekend worden gemaakt.
Lees meer...
Joop Zoetemelk 35 jaar na zege wederom te gast bij Gouden…
Joop Zoetemelk, inmiddels al jaren woonachtig in Frankrijk, is 35 jaar na dato wederom aanwezig bij De Rabobank Gouden Pijl. Ditmaal als gast en als spreker in het (netwerk)middagprogramma dat geleid wordt onder dagvoorzitter Herbert Dijkstra.
Lees meer...
Twee rondemissen voor de Gouden Pijl
Winnaars Gouden Pijl 2015 geflankeerd door Kim Groen en Carmen Nienhuis. Terwijl er verschillende suggesties worden gedaan over wie of wat er door de tunnel zou moeten razen tijdens de Gouden Pijl, gaat de organisatie verder met de voorbereidingen.
Lees meer...
Gouden Pijl Loop weer in de hardloopagenda's
ede dankzij de steun van Gepken Verzekeringen staat De Gouden Pijl Loop weer in de hardloopagenda’s. Sinds het bestaan van het wieler- en amusementsspektakel de Rabobank Gouden Pijl heeft een loopwedstrijd meerdere malen op het programma gestaan.
Lees meer...
‘Voorbereidingen Rabobank Gouden Pijl in volle gang’
Steun van sponsoren essentieel voor het klassieke wielerevenement. Op 11 augustus wordt de 38ste editie van de Rabobank Gouden Pijl gehouden. Hoewel de renners pas eind juli definitief worden vastgelegd, heeft het bestuur nu de handen vol aan het binnenhalen van de sponsorgelden.
Lees meer...
Parcours Rabobank Gouden Pijl door het centrum
Op dinsdag 11 augustus ziet het parcours van de Rabobank Gouden Pijl er anders uit dan de afgelopen jaren. Door afronding van de reconstructie in het centrum van Emmen kan er weer een route door het centrum uitgestippeld worden.
Lees meer...
SAVE THE DATE: 30 april a.s.
Donderdag 30 april aanstaande organiseren wij in samenwerking met de organisatie van de NK Wielersportweken een netwerkborrel. Graag nodigen wij ondernemers in de regio van 17.00 uur tot 19.30 uur op het bruggebouw in Emmen uit om kennis te maken, bij te praten en ideeën uit te wisselen.
Lees meer...
Vorige 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Volgende

De Gouden Pijl

Parcours

Programma

Deelnemers

Foto's

Nieuws & Media

Winkelen in Emmen

Agenda regio Emmen