Nieuws

Kleine wijzigingen parcours Gouden Pijl
Op een paar kleine wijzigingen na ziet het parcours van de Gouden Pijl er op dinsdag 9 augustus er hetzelfde uit als vorig jaar. Vorig jaar liep het parcours voor het eerst door de tunnel, dat zal het dit jaar ook gaan.
Lees meer...
Route reclamekaravaan van de Gouden Pijl bekend
De route van de reclamekaravaan is bekend. Een bonte verzameling voertuigen rijdt vanaf negen uur 's morgens een grote ronde door de regio. Daarbij trekt de karavaan ieder jaar veel bekijks.
Lees meer...
Samen deelnemen aan de Gouden Pijl
Emmen is vernieuwd en het bruist van energie. Wij als organisatie van de Gouden Pijl vinden het belangrijk ook het wielerevenement te blijven vernieuwen. Daarom is het dit jaar mogelijk deel te nemen aan een ploegenestafette.
Lees meer...
Totaal-foto-impressie Gouden Pijl
De Gouden Pijl valt niet alleen in de smaak bij de wielerliefhebbers maar zeker ook bij de liefhebbers van muziekartiesten en de sfeer die dit oproept.
Lees meer...
Winnaars Gouden Pijl verloting bekend!
Tijdens de Gouden Pijl kon je mee doen aan de Gouden Pijl Verloting: op ieder programmaboekje, welke verkocht zijn door de jeugd van handbalvereniging E&O, staat een uniek lotnummer.
Lees meer...
Impressie Gouden Pijlloop
Gouden Pijl is wielrennen. Hoewel de laatste jaren wordt er steevast een 4-mijlloop gehouden.
Lees meer...
John Degenkolb wint Gouden Pijl
De winnaar van Milaan - San Remo en Parijs Roubaix 2015 is ook de sterkste in Emmen.
Lees meer...
Frank Wierstra wint bij elite
Frank Wierstra heeft de elitekoers van de Gouden Pijl 2015 op zijn naam geschreven, door in de laatste ronde weg te rijden uit een omvangrijke kopgroep.
Lees meer...
Moniek Tenniglo sterkste bij de vrouwen
Moniek Tenniglo uit Albergen heeft tijdens de Rabobank Gouden Pijl de vrouwenkoers op haar naam geschreven. Ze klopte in de sprint haar medevluchter Saskia Oomen uit Huis ter Heide.
Lees meer...
Gouden Pijl trakteert olifantenkudde Dierenpark Emmen op…
In verband met de verjaardag van het olifantje Shwe Myarr hebben de organisatie van de Gouden Pijl en het dierenpark de olifantenkudde zaterdag getrakteerd op een fiets.
Lees meer...
Vorige 1, 2, 3, 4 ... 8 Volgende

De Gouden Pijl

Parcours

Programma

Deelnemers

Foto's

Nieuws & Media

Winkelen in Emmen

Agenda regio Emmen