Nieuws

Glossy magazine Gouden Pijl 2016
Nog even nagenieten van de Gouden Pijl 2016? Dat kan onder meer met onze eigen glossy magazine!
Lees meer...
Winnende lotnummers programmaboekje
Met een programmaboekje van de Gouden Pijl op dinsdag 9 augustus 2016 maakte je kans op 3 mooie prijzen. Rond 21.30 uur zijn de winnnende lotnummers bekend gemaakt. 
Lees meer...
André Greipel (Dui) wint Gouden Pijl
De Duitse wielrenner en sprinter André Greipel schrijft de 39e Gouden Pijl op zijn naam.
Lees meer...
Rens te Stroet de snelste bij de elite/beloften
Rens te Stroet uit het Gelderse Keijenborg heeft tijdens de 39ste Gouden Pijl in Emmen de wedstrijd bij de eliterenners en beloften gewonnen.
Lees meer...
Lucinda Brand de snelste bij de vrouwen
Lucinda Brand heeft de vrouwenkoers van de Gouden Pijl op haar naam geschreven.
Lees meer...
Kampioenen op de weg naar Gouden Pijl in Emmen
Naast Dylan Groenewegen komen ook Anouska Koster, Nederlands kampioene op de weg bij de dames, en Fabio Jakobsen, Nederlands kampioen op de weg voor beloften, naar Emmen om de Gouden Pijl te rijden op dinsdag 9 augustus.
Lees meer...
Nederlands kampioen wielrennen Groenewegen rijdt de Gouden…
Ook Dylan Groenewegen rijdt de Gouden Pijl in Emmen. Groenewegen werd dit jaar Nederlands kampioen wielrennen op de weg bij de mannen en rijdt voor Team LottoNL-Jumbo. Groenewegen staat te boek als een groot sprinttalent en is bovendien een echte allrounder.
Lees meer...
Maak kans op een wintersport
Iedereen die dinsdag 9 augustus een programmaboekje van de Gouden Pijl koopt maakt kans op een compleet verzorgde wintersport in het Oostenrijkse Zillertal. De Gouden Pijl geeft speciaal op de dag van het evenement een programmaboekje uit. Daarin staat allerlei informatie omtrent het evenement.
Lees meer...
Duitse profrenners naar de Gouden Pijl in Emmen
De organisatie van de Gouden Pijl is er in geslaagd twee Duitse profrenners te contracteren. André Greipel en Marcel Sieberg komen dinsdag 9 augustus naar Emmen. André Greipel werd dit jaar voor de derde keer in vier jaar Duits kampioen op de weg. In de Ronde van Frankrijk won hij de slotetappe op de Champs-Élysées.
Lees meer...
Schaatser Kjeld Nuis rijdt de Gouden Pijl in Emmen
Schaatser en Drents sportman van het jaar Kjeld Nuis fietst mee in De Rabobank Gouden Pijl in Emmen. Voor de schaatser is het een thuiswedstrijd. Sinds 2015 woont Nuis in Emmen samen met voormalig rondemiss en ex-Miss Nederland Jill de Robles.
Lees meer...
1, 2, 3 ... 8 Volgende

De Gouden Pijl

Parcours

Programma

Deelnemers

Foto's

Nieuws & Media

Winkelen in Emmen

Agenda regio Emmen